tal_automation

TAL Automation

29 JAAR ERVARING IN AUTOMATISERING (SINDS 1988)

Wij zijn een klein, maar een persoonlijk bedrijf die u graag verder helpt met automatisering. De laatste jaren zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren in support activiteiten, zoals:

!

U HEEFT EEN (EXCEL)BESTAND MET GEGEVENS, MAAR WAT NU?

Startende ondernemers beginnen vaak met een Excel bestand voor relaties, artikelen, verslagen enzovoort. Wanneer het tijd is voor de volgende stap om alles meer overzichtelijker te maken en meer inzicht te krijgen, dan wilt u niet alle gegevens opnieuw registreren. Wij kunnen u daarbij helpen. Wanneer een bestand zoals een Excelsheet  een vast opbouw heeft, kunnen wij deze omzetten (converteren) naar andere bestanden. U kunt deze vervolgens inlezen en indien nodig bijwerken.

 

U HEEFT 'TIJDELIJK' ONDERSTEUNING NODIG?

U heeft een probleem op gebied van kantoor automatisering, zoals: boekhouding, voorraadbeheer, logistiek, relatiebeheer, dan kunnen wij u ook begeleiden. Tijdens het kennismakingsgesprek kunt u het 'probleem' of wens kenbaar maken. Wij kunnen dan aangeven of wij dit probleem of wens voor u kunnen ondersteunen c.q. oplossen. Het gesprek is kosteloos. Natuurlijk kost het voor ons beiden tijd.

 

KANTOOR WERKZAAMHEDEN

Heeft u teveel kantoorwerkzaamheden en net even te weinig personeel om deze goed af te handelen, dan kunnen wij voor een dagdeel, 1 of meerdere, altijd bijspringen. Dit kan op verschillende vlakken, zoals:

  • Orderverwerking
  • Facturatie
  • Boekhouding
  • Mailings
  • Overzichten/Reports
  • Begeleiding
  • Websites/Webshops (E-Commerce)

 

RESTANT VOORRAAD

Wij hebben nog een aantal 'oude' artikelen op voorraad, welk wij tegen een gunstige prijs kunnen verkopen.

Zo hebben wij nog een flatbed printer van Seikosha en diverse kabels. Wilt u ze zien, klik dan hier.