2017 tls_logo rood_50_procent

TAL Licensing Service

Protect Your Product

!

U heeft een eigen Merk?

U heeft een eigen product of zelfs een productlijn met een eigen Merk naam, dan kunt u naast het registreren bij een Merkenbureau ook uw product erkenbaar en herkenbaar beschermen tegen namaak.

 

Namaak bestrijding

Altijd vervelend om te merken dat er een namaak product van u in omloop is. Hoe kunt u dit bestrijden of liever hoe kunt u dit voorkomen.

Net als inbraak kunt u het nooit voorkomen, maar wel vertragen c.q. het moeilijker maken.

TAL Licensing Service heeft al jarenlang ervaring op het gebied van licentie-zegels. Onze dochter onderneming heeft in de jaren '90 zelfs een speciaal programma geschreven.

Nu, een aantal jaren later, introduceren wij de traceerbare zegels. Door gebruikt te maken van de TLS traceerbare (Licentie)zegels wordt elk artikel per item uniek. Deze zegel biedt u bescherming tegen namaak. Voor de afnemer, vaak consument, biedt dit weer zekerheid dat ze een echt artikel van u hebben gekocht. Ofwel de erkenning en herkenning van uw merk.

Maak uw merk artikel bij uw klant bekend en onderscheidend van een eventuele namaak. Bescherm ze met de unieke zegel.

Bent u eigenaar van uw merk en wilt u meer weten over de zegels, dan komen wij graag bij u langs om deze beveiligings-mogelijk uit te leggen.

 

Uw Klanten

Voor uw klanten is het belangrijk te weten dat zij een echt product van u in hun handen hebben en geen namaak. Dit is eenvoudig te verifiëren met de TLS traceerbare (Licentie)zegels.

 

Heeft u vragen, bel gerust of stuur een email.