fan-of

Fan-Of (Since 2000) / FanPlaza

ONLY OFFICIAL LICENSED PRODUCTS

Fan-Of is één van de eerste websites met fan artikelen.

Fan-Of behoort tot de eerste online fan artikelen winkel, welk in 1999 al begon met een ruim assortiment. Inmiddels is Fan-Of uitgegroeid tot de speciaal zaak op voetbal fan artikelen en biedt ruim 3.000 fanartikelen aan van Ajax, Feyenoord, PSV en FC Barcelona. Daarnaast nog een aantal andere voetbal fanartikelen, maar ook artikelen van Walt Disney en Winnie de Poeh.

Duizenden klanten hebben de weg gevonden naar Fan-Of. Door deze klanten was het ook mogelijk ons assortiment optimaal te houden en de continuïteit te waarborgen.

In 1999 was het via internet verkopen (E-commerce, Webshop) nog pril, maar met de loop van de jaren is deze gestaagd gegroeid. Ook de afhandeling van de orders worden meer geautomatiseerd om de klanten meer informatie te bieden over de status van hun bestellingen.

Fan-Of verkoopt uitsluitend origineel gelicenseerde fan artikelen, oftewel echte fan artikelen van Ajax, PSV, Feyenoord enzovoort.

Wil je een kijkje nemen bij Fan-Of, klik dan hier.

 

FanPlaza (all-inclusive)

 

 

 

Naast Fan-Of staat al enige jaren FanPlaza online. Deze biedt bijna hetzelfde assortiment, maar dan all-inclusive. De artikelen worden getoond inclusief alle verzendkosten. Natuurlijk zijn alle artikelen origineel gelicenseerde artikelen. Wilt u een kijkje nemen bij FanPlaza klik dan hier.