mamut_2012

MAMUT ONE OFFICE BOEKHOUDING

Mamut One Office Boekhouding dekt de basisbehoeften om zelf de boekhouding uit te voeren. Dit boekhoudprogramma bevat onder andere gebruiksvriendelijk inboeken, grootboek, project - afdeling, budgetbeheer en een aantal rapporten.

!

Mamut One Office Boekhouding

Mamut One Office Boekhouding dekt de basisbehoefte om uw administratie zelf uit te voeren. Het bevat onder andere een gebruiksvriendelijke boekstukregistratie, grootboek, debiteuren- en crediteurenbeheer, project/afdeling, budgettering en een aantal rapporten

 

  • Gebruiksvriendelijk inboeken
  • Grootboek met drilldown
  • Budgetbeheer en overzicht over cashstroom
  • Effectieve jaarafsluiting
  • Grondige rapporten en integratie met Excel
  • Bespaar tijd op routinetaken
  • Overzichtelijke schermbeelden
  • Eenvoudig om gebruikersinstellingen aan te passen
  • Volledige controle wanneer u het nodig heeft
  • Eenvoudig uit te breiden met meer functionaliteit

 

Gebruiksvriendelijk en efficiënt boekhouden

Met Mamut One Office Boekhouding kunt u taken als inboeken, budgettering, projectboekhouding en rapportage snel uitvoeren. Overzichtelijke scherm en een gebruiksvriendelijke benadering van de werktaken maken dat deze zo goed en snel mogelijk worden uitgevoerd, met functionaliteiten waar vele boekhouders gebruik van maken. 

Voldoet aan eisen voor rapportage

Mamuts boekhoudprogramma laat u op efficiënte wijze alle basis boekhoudingstaken uitvoeren en verzekert dat u de verplichte rapportage op de juiste manier kunt uitvoeren.

Altijd een stapje voor

Met Office Boekhouding krijgt u meer tijd voor analyse en kunt u continu up-to-date blijven d.m.v. overzichtelijke rapporten. Met de juiste informatie bent u goed voorbereid op dat wat komen gaat en kunt u de benodigde wijzigingen doorvoeren.

Krijg waar u recht op heeft

Het boekhoudprogramma van Mamut verschaft u de informatie en de hulpmiddelen om snel te kunnen handelen, en hiermee uw liquiditeit te kunnen verhogen. Een automatische analyse van het grootboek levert aan te passen voorstellen voor wie er herinneringen dienen te ontvangen – een zeer nuttig hulpmiddel voor ondernemingen met veel klanten. Maak ook gebruik van het bijbehorende relatieregister om de informatie over klanten en leveranciers op systematische wijze bij te houden.

Groeit met uw onderneming

De Mamut oplossingen zijn schaalbaar en kunnen met het bedrijf meegroeien. Samen met de onderneming groeien zowel de Mamut oplossingen als het support eromheen. Indien uw onderneming facturering, salarisregistratie, e-commerce of een online oplossing nodig heeft, kan dat direct worden aangepast. U behoudt vanzelfsprekend alle voorgeschiedenis en data wanneer uw onderneming groeit in de Mamut oplossing.

Welke functionaliteiten biedt Mamut One Boekhouding u?

Klik hier als u de matrix van de Mamut One Boekhouding functionaliteiten wilt zien.

 

Mamut One Office Boekhouding brochure

 

BROCHURE AANVRAAG

Mamut One Office Boekhouding brochure ontvangen, klik hier voor uw aanvraag via de email Vergeet niet uw adres gegevens, zodat wij uw aanvraag goed kunnen verzorgen.