mamut_2012

MAMUT ONE OFFICE RELATIEBEHEER - CRM

Mamut One Relatiebeheer is een efficiënt relatiebeheerprogramma (CRM) voor het aanbieden van professionele service en het verhogen van de verkopen. Verkrijg volledige controle over uw klanten, activiteiten, documenten, emails, integratie met Microsoft Outlook en Skype, en veel meer Mamut One Relatiebeheer is een efficiënt relatiebeheerprogramma (CRM) voor het aanbieden van professionele service en het verhogen van de verkopen. Verkrijg volledige controle over uw klanten, activiteiten, documenten, emails, integratie met Microsoft Outlook en Skype, en veel meer 

!

Mamut One Office Relatiebeheer - CRM

 

 

Mamut One Office Relatiebeheer is een effectief relatiebeheerprogramma (CRM) om professionele service te verlenen en de verkopen te vergroten. Krijg de volledige controle over uw klanten, activiteiten, documenten, e-mail en meer – alles in één scherm, met de volledige geschiedenis. Integratie met Microsoft Outlook en Skype is tevens mogelijk

 

  • Volledig klantenoverzicht in één scherm
  • Overzicht over activiteiten en agenda’s
  • Integratie met Microsoft Outlook en Skype
  • Nuttige marktsegmentatie/campagnesturing
  • Uitgebreide en gedetailleerde rapporten
  • Bied professionele service en verkoop meer
  • Maak klantenbezoek eenvoudiger met online CRM toegang
  • Verstuur verkoopbrieven en verhoog de response
  • Gebruiksvriendelijk en eenvoudig om snel aan de slag te gaan
  • Oplossing kan eenvoudig uitgebreid worden

 

Een uitgebreid relatiebeheerprogramma


Mamut One Office Relatiebeheer geeft u een uitgebreide één-gebruiker oplossing met integratie met Microsoft Outlook en Skype gesprekken. Daarnaast vindt u onder andere de mogelijkheid voor het uitvoeren van online enquêtes en een eenvoudige emailoplossing. U krijgt de middelen om uw relatiebeheer te systematiseren en de voorwaarden voor een efficiënte bedrijfsvoering te creëren.

Tevreden klanten leveren meer verkoop op


Tevreden en loyale klanten zijn het resultaat van een professionele en lange termijn klantenbehandeling. Deze behandeling is mogelijk met een programma wat zodanig klanteninformatie verzamelt dat het eenvoudig is om een goede service te bieden. Met Office Relatiebeheer heeft u, met één druk op de knop, overzicht over alle informatie en contactmomenten met iedere klant, waardoor u persoonlijke klantenbehandeling en een nog betere service kunt bieden.

Win klanten


Als u uw klanten kent is het gemakkelijker om nieuwe klanten te winnen. Mamut’s relatiebeheerprogramma maakt het eenvoudig om klantengroepen te classificeren op basis van geografie, branche, klantentype, aankoopfrequentie, etc. Hiermee heeft u de benodigde basis om uw marketingactiviteiten per klant aan te passen en daarmee de kans op een betere response te vergroten. Office Relatiebeheer geeft uw onderneming het complete overzicht over alle activiteiten. Kennis over alle klantenhistorie maakt dat u de juiste verkoopstrategie kunt ontwikkelen. De juiste informatie op de juiste tijd betekent meer verkoop in kortere tijd.

De juiste informatie daar waar u bent


Mamut Office One Relatiebeheer is het perfecte hulpmiddel voor diegene die meer tijd aan verkoop wenst te besteden en minder aan routinetaken. Met online relatiebeheer als onderdeel van het programma verkrijgt u up-to-date informatie over iedere klant, ook buiten het kantoor. Maak het gemakkelijker om registraties en voorbereidingen vlak voor de klantenvergadering uit te voeren, waar dan ook via internet. U bespaart tijd, en kunt hierdoor meerdere vergaderingen en verkopen per dag uitvoeren!

Focus op verkoop met dagplanningen en rapporten


M.b.v Mamuts relatiebeheerprogramma kunt u dagplanningen opzetten en agenda’s gebruiken om de verkoopactiviteiten te structureren. U heeft ook toegang tot een aantal rapporten. Maak gebruik van een programma dat uw werkdag vereenvoudigt en u helpt bij het laten toenemen van de inkomsten!

Mamut One Office Boekhouding brochure ontvangen, klik hier voor uw aanvraag via de email Vergeet niet uw adres gegevens, zodat wij uw aanvraag goed kunnen verzorgen.